[gard group=”1″]

Ovo je za sve vas koji ste odrasli bez da vam se govorilo koliko ste jedinstveni i posebni, kako ste sposobni postati sve što želite postati, kako je normalno imati i sanjati snove izvan uobičajenih normi društva… i koliko ste bitni za ovaj svijet. Afirmacije su vođeni put do unutarnjeg mira i radosti. Koristite ih svaki dan i vidjet ćete rezultate vrlo, vrlo brzo!

Kroz odgoj i odrastanje, ljubav bližnjih je često bila zasjenjena s puno straha, srama i krivnje kad god bi iskakali iz društvenih kalupa.

Djeca se nedovoljno uče biti pozitivna i sigurna u životu, uvjerena u vlastite sposobnosti da naprave pametne odluke ili slijede svoj ​​san. Zašto je uvijek naglasak da se bude u skladu s pravilima, a poslušnost kao mjerilo, je ono što je iznad svih stvari?

Zašto su ove jednostavne poruke istine, koje mogu promijeniti naše živote, tako skrivene u našoj kulturi i odgoju?

Zašto najčešće afirmacije otkrivamo slučajno i osjećamo se kao da smo otkrili novi zlatni rudnik, kada se gotovo sve one nalaze u drevnim porukama koje još uvijek vrijede?

Danas s vama dijelimo ovu predivnu afirmaciju koju možete primijeniti kad god se osjećate tužno, neshvaćeno ili usamljeno… Napominjemo da razmislite o razlici između samoće i usamljenosti. Za razliku od osjećaja usamljenosti, samoća može biti izbor, vrlo poželjna i korisna za meditaciju i kreativnost.

Afirmacija kad se osjećate usamljeno i neshvaćeno:

1. Osjećam ljubav onih koji nisu fizički blizu mene.
2. Uživam u svojoj samoći.
3. Ja sam prevelik dar ovome svijetu da bih osjećao samosažaljenje i tugu.
4. Volim i prihvaćam sebe.